Всичко за риболова на изплащане

Всичко за риболова на изплащане

Уважаеми клиенти, предлагаме всичко за риболова на изплащане:

Важно: Поради технически проблеми със системата на Уни Кредит, услугата на УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД е преустановена на сайта https://ribata.eu/.  Може да закупите риболовни принадлежности на изплащане с Iute credit – виж повече.

Риболовен магазин Ribata.eu и УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД стартират услуга в полза на клиента за онлайн кандидатстване, кредитиране и отпускане на стоков кредит.
УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД предоставя услугите си на клиентите на ribata.eu, които са пълнолетни граждани на Република България или чужденци с право на постоянно пребиваване на територията на Република България, съгласно действащото българско законодателство.

Риболовни стоки на изплащанеВсички стоки, предлагани от магазин Ribata.eu МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАКУПЕНИ НА ИЗПЛАЩАНЕ!
Закупуването на риболовни принадлежности можете да направите както онлайн, така и на място в нашия физически магазин – гр. Пловдив, бул. 6-ти септември 256. Локация на мазина вижте тук. Ние съдействаме и оформяме необходимите документи, а Вие се договаряте с финансовия служител във връзка с одобряването на кредита.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг е доказано бърз и достъпен стоков кредит, съобразен с личните Ви изисквания и потребности, който може да получите при следните изисквания:

МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ КАКТО ЕДИНИЧЕН ПРОДУКТ, ТАКА И
ГРУПА ПРОДУКТИ НА СТОЙНОСТ НАД 150 ЛЕВА!

Как се поръчват стоки на изплащане в онлайн магазина на Ribata.eu?
Добавете във вашата количка продукт(и) на стойност над 150 лева, с бутона купи. Ако сте приключили с добавянето на продукти кликнете на бутон ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА. Ще бъдете прехвърлен в страницата за приключване на вашата поръчка. Ако имате създаден профил при нас се логнете и влезте, а ако нямате може да се регистрирайте (регистрирането на профил не е задължително).
Ако продуктите са на стойност над 150лв ще ви бъде предоставен избор на плащане УНИ Кредит покупки на Кредит. Можете да изберете ‘Срок за кредита’, предпочитаната от Вас ‘Месечна вноска’, както и при желание ‘Първоначална вноска’. След което да потвърдите избора си. Изберете го и поставете отметка, че сте съгласни с общите условия.  Натиснете бутон ПОРЪЧВАНЕ. Ще бъдете прехвърлени към страницата на UNI Credit за довършване на покупката си на кредит.

ВАЖНО! На изплащане можете да закупите включително намалени стоки, в промоция и с допълнителна отстъпка!
Всички отстъпки са ВАЛИДНИ!

След като изпратите поръчката, служител на Ribata.eu я приема за обработка, проверява наличността на поръчаните стоки, при необходимост се свързва с Вас по телефона. Придвижваме поръчката към УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД за разглеждане на искането Ви за отпускане на кредит.

Служител на УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД финализира процедурата по кандидатстване за кредит. Съвсем скоро ще бъдете уведомени за одобрението на кредита.

ВАЖНО!  Ако получавате поръчката с куриер, задължително прегледайте пратката за транспортни дефекти в присъствието на куриера. При наличие на какъвто и да е проблем, веднага, се свържете с нас за решаването му.

С това процедурата по закупуване на изплащане на стоки от онлайн риболовен магазин Ribata.eu е приключена.

За закупуване на стоки от физическия риболовен магазин ще ви трябва само лична карта.

За Вас остава удоволствието да ползвате закупената стока, удовлетворение от качественото и бързо обслужване, както и задължението да си плащате вноските 🙂

Екипът на Ribata.eu остава на разположение за консултации и допълнителни въпрос!