Завършване на поръчка

Ъпдейт:

С цел улесняване на завършване на поръчката променихме изцяло системата за попълване на данните за доставка. Ако все още имате затруднения при завършване на поръчката или има нещо, което не ви харесва на сайта, Моля, да ни извините и да се свържете с нас на тел  +359879687171 или пишете на ribata.eu@gmail.com. 

Инфото в долните редове не е актуално. То показва сложния процес на поръчка преди направените промени.

Здравейте, ще се опитам накратко да покажа как да завършите поръчката от онлайн магазин ribata.eu. След като сте стигнали до страницата за приключване на поръчката, Вие сте на няколко клика от успешно направена поръчка. Използваме интеграция на Еконт, която усложнява процеса на поръчка, но ако следвате следните стъпки всичко трябва да премине бързо и безпроблемно.

  1. Първо – попълнете всички полета за „Фактуриране и доставка“ – т. 1 на снимката. След което трябва да ви се появят опции за доставка с Еконт или взимане от магазина. т1
  2. Второ – изберете опция за доставка или вземане от магазина. За доставка с Еконт задължително кликнете върху бутона „КАЛКУЛИРАЙТЕ ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА С ЕКОНТ!“, който се намира в непосредствена близост – т. 2. След като сте натиснали бутона ще се отвори прозорец за въвеждане на данните за доставка с Еконт. Проверете дали всички полета са попълнени коректно и изберете офис, еконтомат или въведете адрес и натиснете бутона „Потвърди“. т2 и 3

    Прозорец на Еконт
    Прозорец на Еконт
  3. Изберете начин на плащане – т. 3. Опциите са наложен платеж (плаща се директно на куриера при доставка), с карта, по банка или на изплащане.
  4. Сложете отметка, че сте съгласни с правилата и условия * на сайта ribata.eu.  Отметка е маркирана с т. 4. т 4 и 5
  5. Натиснете бутона „ПОРЪЧВАНЕ“ – т. 5. Изчакайте няколко секунди, процеса трае от 5 до 15 секунди, в зависимост от скороста на интернета и натоварване на сайта.

Ако сте изпълнили стъпките по-горе, ще бъдете прехвърлени автоматично към страницата за успешно направена поръчка. Ще видите текста „Получена поръчка
Благодарности. Вашата поръчка беше получена… “ Ще получите и имейл за успешно направена поръчка. Ако не получите имейла в пощенската си кутия, моля проверете спам папката си.

За всякакви проблеми възникнали в процеса на поръчка, моля да ни извините и да се свържете с нас на тел  +359879687171 в работно време! Наш служител с радост ще ви помогне за финализиране на поръчката. 

Благодарим Ви, че избрахте ribata.eu!