Как да немерим търсените принадлежности?

На сайта ни има вече огромно разнообразие от десетки хиляди риболовни продукти. Но как да немерим търсените принадлежности лесно и бързо?  Без да губим повече време в приказки – вижте как да търсите и намирате, лесно,  риболовните продукти предлагани на сайта ribata.eu.

Вариантите са няколко:

1. Използвайте страницата на магазина:  Филтрите са налични само на страницата на магазина https://ribata.eu/shop/. Кликнете на „МАГАЗИН“ за да отворите shop страницата. На компютъра филтрите са видими в горната част – преди категориите и продуктите. При използване на телефон, когато сте на страницата на магазина, отваряте и затваряте филтрите от оранжевата икона горе в дясно. Филтри на декстоп и мобилна версия

Филтрите ви позволяват да филтрирате продуктите по разлини атрибути – категории, марки, цени, в наличност, промоции и др. Филтрите могат да се ползват самостоятелно или в комбинация помежду си. След като изберете категория се показват продуктите от дадената категория и имате опция за подкатегория, която ще покаже продуктите само от избраната подкатегория. Ако продуктите все още са много, може да филтрирате допълнително по марка и цена. Имате опция „в наличност“. Този филтър ще ви покаже само наличните продукти и ще скрие изчерпаните продукти, изчерпаните продукти няма да са видими на страницата на магазина.

От бутона „ИЗЧИСТИ ФИЛТРИТЕ“ се нулират всички филтри и се показват вички продукти. Използвайте го при започване на следващо търсене.

2. Използвайте търсачката с текст. Видима е на почти всички страници на сайта и може да се използва по всяко време. На декстоп браузъра ще я откриете горе в дясно, а на мобилната весрия се показва след натискане на бутона с лупата. Въведете наименованието (или част от него) на търсения продукт и натиснете търси или бутона ENTER. Може да търсите и по код на продуктите, но малка част от продуктите са без въведен код и няма да се покажат в резултатите от търсенето. Внимание: На страницата на магазина, въведеният текст в търсачката си взаимодейства с филтрите за лесно търсене и ще се отрази върху показаните резултати. При използване на някой от филтрите след въведен текст в търсачката – ще се покажат само продукти със заглавие отговарящо на текста и на атрибутите зададени от филтъра.

3. Свържете се с нас. Ако се затруднявате в откриването на продукти от предлаганите на сайта марки, моля използвайте телефона( в работно време) или имейла за връзка( по всяко време). С радост ще ви помогнем в намирането на търсения от вас продукт, дори да не е качен още на сайта ни.

С цел повишаване на качеството на предлаганите от нас услуги, моля попълнете нашата анкета:

Ако имате някакви забележки или препоръки, Моля, свържете се с нас! Вашето мнение е важно за нас!