Публикувано на Коментирай

Класация: Топ 10 най-горещите момичета в риболова !

Класация: Топ 10 най-горещите момичета в риболова !​

На този свят има само едно нещо по-добро от риболов. Това е риболов с една от тези прекрасни дами! Не се заблуждавайте от красотата им, всички тези горещи момичетата са по-добри в риболова от повечето мъже, четящи тази статия!

10. Cheyenne Lee

Тя е царица на риболова с харпун. Държи два световни рекорда при жените.Първият е за най-голям групер,а вторият за най-голям лефер. Спечела е редица риболовни състезания и определено е голяма работа в подводния риболов.

 

9.Tina Cerrone

Любима риба, обект на нейния риболов, е риба меч. Завършила е колеж и има диплома за медицинска сестра. Надарена с ум и красота. Кристина е желана от безброй мъже, които се надяват на късмет да я уловят.

8.Brie Gabrielle

Носител на титлата мис Флорида 2016. Тя е изгряваща звезда в риболовните среди. Участва в управлението на голяма компания за търговия с риболовни стоки във Флорида.

7.Nicole Spenc

Тя е рибарка и модел. Ако не дефилира по подиума е за риба. Също обича лова и е фен на риболова с лък. Изключително забавна ! Има една от най-добрите Instagram страници.

 

 

6. Sara Maria Това, което я отличава е нейната страст към риболова с каяк. Тя се е борила с акули и с над 90 килограмови групери от нейния каяк!

5. Darcie Arahill
Известнa е също като Darcizzle offshore. Тя e известен YouTuber. Качва клипове нон стоп от понеделник до петък, всяка седмица! Аз лично съм абониран за нейния канал, защото тя наистина знае какво прави!

4. Brooke Thomas

Тя е една от най-спонсорираните рибари от женски пол. Също има огромно присъствие в социалните мрежи. Във Facebook над 750 000 души следват нейната страница!

3. Luiza Barros

Родена е в Бразилия. Но след като видите нейните пищни форми и секси дупе, сами ще познаете нейната родова принадлежност. Член е в асоциацията за опазване на крайбрежните ивици. Участва в безброй различни турнири по света и има над 154 000 последователи на instagram!Освен риболова, обича разходките по плажа, гмуркането и да лови омари с голи ръце.

2. Emily Riemer Тя е от Флорида и е хванала много големи риби по света.

1. Michelle Clavette
​​Мисля, че е очевидно защо тя носи короната. Има над 88 000 последователи в instagram и спечели първо място за момичетата в „Golden Hook“ / Gal през 2014 г. Нейната страст освен риболова е и готвенето на различни риби. Самопровъзгласил се Шеф Манчев!

Share with:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *