Публикувано на Коментирай

Повишение на цените от Fox-International Group LTD

Повишение на цените от Fox-International Group LTD

Уважаеми клиенти,

Надяваме се, че сте добре в тези тежки времена. За съжаление пишем тази статия за вас, по средата на сезона, за да ви съобщим очаквано повишение на цените на някои продукти, предлагани на сайта Ribata.Eu. Това са продуктите от брандове, обединени под шапката на Fox-International Group LTD – Fox, Fox Rage, Salmo, Matrix, Spomb и други.

Подобно развитие  на сценария е нежелано от наша страна. Но икономическият натиск е отвъд нашия контрол. Същественото повишаване на едрови и препоръчителни цени, не ни остават друг избор освен завишаване на цените на малък сегмент от нашите продукти, пряко засегнати от събитията. Обновените цени на каталог 2020/21 от производители и доставчици са в сила от 26ти Февруари 2021, 13 часа българско време. Вече няколко месеца понасяме последствията от това завишение, забавяме повишаването към клиентите си колкото може повече , но за съжаление скоро ще е неизбежно.

Използвайте момента и поръчвайте бързо. До няколко дни и останалите риболовни магазини ще актуализираме цените на марките от Fox-International Group LTD.

Поздрави,

Екипът на риболовен магазин RibataEU ^^^

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *