Проблем при Завършване на поръчка

Преди завършване на поръчката е необходимо да попълните коректно всички данни за доставка и начин на плащане. Три са най-често срещаните причини, които възпрепятстват завършването на поръчката. Ако сте попълнили всички полета и все още имате проблем със завършване на поръчката, моля, продължете да четете по-надолу.

На снимката са отбелязани най-често срещаните причини, които възпрепятстват завършването на поръчката:

Поръчка проблем

  • В полето за въвеждане на населено място се изписва само името на град или село, в което се доставя поръчката. Изписва се само правилно името на населеното място, без никакви представки, пример – Пловдив. Ако поставите гр, с, град, село или друго пред или след името на населеното място няма да успеете да завършите поръчката.
  • Ако сте попълнили всички полета коректно, в полетата за избор на начин на доставка ще се покаже падащо меню за опциите за доставка с Еконт, където може да изберете офис или да попълните адрес за доставка. Ако в полетата за избор на начин за доствка се визуализира грешка  от сорта на „не е намерен Х населено място в  У регион“  – проверете дали сте изпълнили предишната точка и дали населеното място е областта, която сте избрали. След направената проверка, ако все още не се визуализира падащото меню за избор на офис или за въвеждане на адрес може да пробвате да рефрешнете страницата. Ако въпреки всичко, не се визуализира падащото меню за избор на офис или за въвеждане на адрес, може да изберете опцията взимане от магазина и да попълните данните за доставка в полето „Забележка“.
  • След като сте попълнили всички полета, избрали сте начин на плащане и доставка е необходимо, кликайки върху квадратчето, да се съгласите с условията и правилата за позлване на сайта. Накрая завършваме с бутона Поръчване.  След успешно направена поръчка ще се визуализира страница съдържаща дани за направената поръчка :

дани за направената поръчка

За всякакви проблеми възникнали в процеса на поръчка, моля да ни извините и да се свържете с нас на тел  +359879687171 в работно време! Наш служител с радост ще ви помогне за финализиране на поръчката. 

Благодарим Ви, че избрахте ribata.eu!