Публикувано на 1 Comment

Риболовен магазин предлага принадлежности на изплащане:

Риболовен магазин Ribata.eu вече предлага риболовни принадлежности на изплащане . Пазаруването с кредит на риболовни стоки е възможно на място в магазина, локация тук, или през нашия електронен магазин. 

Плюсовете:

1. БЪРЗО И УДОБНО
Можеш да получиш одобрение за кредит почти веднага. Консултантът в магазина ще ти зададе няколко въпроса и ще обработи твоята кандидатура. Той ще направи и копие на личната ти карта. Не се изискват никакви други документи – остава само да подпишеш договора. Онлайн е още по-лесно.

Структурата на кредита също е доста проста – с фиксирана лихва и фиксирани вноски.

Най-голямото предимство, естествено, е това, че си тръгваш от магазина с нова въдица, макара, лодка или други риболовни аксесоари и принадлежности, които иначе не можеш да си позволиш. Одобрението на кредита отнема по-малко от 1 час, като това става докато ти се разхождаш между рафтовете с продукти.  При онлай покупките, ситуацията е идентична и до броени дни получавате бленуваните такъми.

Всичко се случва бързо, лесно и на едно място!

Внимание: На изплащане се предлат стоки на стойност минимум 150лв.

2. ДОБЪР НАЧИН ДА ПОДОБРИШ КРЕДИТНАТА СИ ИСТОРИЯ
Размерът на кредита обикновено е доста малък. Ето защо изискванията на финансовите институции не са толкова строги, колкото при кандидатстването за потребителски кредит например. В повечето случаи те не проверяват нито дали имаш трудов договор, нито какви са доходите ти.

Одобрението е по-лесно, а предвид по-малките месечни вноски – погасяването също. Ако погасиш всичките си вноски навреме, ще подобриш кредитната си история. Това би могло да ти е от полза. Ако някой ден решиш да вземеш по-голям заем, той ще е при по-изгодни условия.

3. МОЖЕШ ДА СРАВНИШ УСЛОВИЯТА НА КОНКУРЕНТИТЕ НА МЯСТО
Ние не бързаме  да приключим сделката и не те притискаме да взимаш стоки на кредит от нас.  Ние сме сигурни, че предлагаме едни от най-атрактивните цени и условия. Затова не бързай. Ако искаш да си сигурен и ти – задай на всеки риболовен магазин, работещ с кредитните компании, конкретен въпрос. Например: „Искам да купя лодка за 1000 лева с 1-годишен кредит. Колко общо ще трябва платя, като включим лихвите, таксите и застраховката (ако има такава)?

Сравни условията и когато си готов кандидатствай.

Още един бонус –  стоките на промоция в магазина и оналайн също могат да бъдат закупени на кредит.

4. ТОВА Е ДОБЪР НАЧИН ДА ПРОВЕРИШ ТЪРГОВЕЦА
Сериозните кредитни институции проучват търговците, с които си партнират и понякога прекратяват партньорството си с тях, ако се окаже, че те не са надеждни или прилагат некоректни търговски практики.

С други думи, ако се озовеш в магазин за риболовни принадлежности, който не предлага стоки на изплащане с нито един от сериозните играчи на пазара, трябва да имаш едно наум. Това не означава автоматично, че на търговеца не трябва да се има доверие, но е сигнал, че трябва по-обстойно да се поинтересуваш от неговата репутация.

Купете мечтаните риболовни такъми онлайн или на място в магазина ни в гр. Пловдив, бул. 6-ти септември 256. За повече информация – контакти.

1 thought on “Риболовен магазин предлага принадлежности на изплащане:

  1. Купих си пръчка на изплащане. Много съм доволен от обслужването и найвече от лихвата. Препоръчвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *