Риболовни принадлежности на изплащане с Iute

Информация за онлайн потребители на риболовни принадлежности на изплащане с Iute: iute е гъвкав и прозрачен дигитален метод за плащане за умни купувачи. iute ви позволява да купувате сега и да плащате по-късно на части, когато пазарувате онлайн или офлайн.
За онлайн пазаруване има само 4 стъпки, които трябва да следвате, за да направите покупката си с iute:

1. Започнете пазаруването.  Изберете желаните от вас продукти или услуги и ги добавете в количката. 

2. Изберете iute като опция за плащане при финализиране на поръчката. 

3. Получете одобрение и подпишете договора.  Свалете  приложението Myiute  или го отворете и влезте, ако вече го имате свалено. След като заявката ви бъде одобрена, подпишете дигитално документите в приложението.

4. Покупката е завършена.  Магазинът ще ви изпрати поръчаните стоки.

 

Имате ли още въпроси? Ето някои от най-често задаваните въпроси и отговори:

  • Покупка с iute е добър избор за плащане за по-дълъг период с ниско оскъпяване от 1% на месец. Също така имайте предвид, че няма скрити такси – винаги виждате какво плащате.

  • Ще започнете да плащате за покупката на месечна база в месеца след покупката. Обикновено това означава, че ще започнете да плащате след доставката на вашите стоки или използваните от вас услуги.

  • Myiute е лесно, бързо и сигурно онлайн решение за подписване на вашите договори за плащене на части. Трябва да свалите приложението и да влезете с вашето ЕГН и OTP (еднократна парола), предоставена ви чрез SMS. След като заявката бъде одобрена, можете да подпишете договора в приложението. Процесът на подписване е бърз и лесен.

  • За нашите клиенти с предварително одобрен лимит одобрението е незабавно. За нови клиенти обикновено отнема 5-10 минути. Дръжте телефона си близо до себе си, тъй като нашият консултант ще ви се обади скоро след като подадете заявката си за одобрение.

  • Моля, свържете се с магазина, от който сте направили покупка. Ако магазинът приеме връщането на стоките, той ще ни информира да анулираме договора.