Количка

0

Риболов със Scotty

Съвет на Scotty Pro: Тролинг с даунригер

Съвет на Scotty Pro: Тролинг с даунригер

Използвайте Downriggers, за да вкарате примамките си в зоната на удар.
Тролингът е един от любимите ми методи за риболов. Позволява ми да покрия много вода, слага малко вятър в лицето ми през горещия ден и е отличен инструмент за търсене. След като намерите рибата или някои интересни особенности на дъното, можете да направите дънен риболов със тръв или джигинг.

Тролингът също така ви позволява да покривате големи канали вода, както вертикално, така и хоризонтално. Можете да използвате контурни планки или дъски, за да удължите хоризонталния риболовен отпечатък на вашата лодка. И можете да използвате потапящи дискове, за да свалите примамките си по-дълбоко. Но тези дискове не могат да отидат много на дълбоко. И ако рибата се държи много по-дълбоко над 10метра, тогава може да ви липсват възможности да ги хванете.

Именно там даунригерът е един от най-добрите ви инструменти за риболов. С възможността да поставяте примамките си на определена дълбочина, от само няколко метра до над 50 метра под повърхността … и да ги държите там … даунригера ви позволява да представите примамката или естествената си стръв на точното място за примамване на рибата.
И не е нужно да притежавате огромна лодка, за да се възползвате от предимствата на Scotty Downriggers (този, който използвам) се предлагат в различни размери и конфигурации, включително монтажни елементи, които ще се поберат във вашия държач на пръчка за пистолет, така че можете лесно да ги пуснете на място и да ги извадите, когато не ви трябват.

Всички продукти на Scotty може да разгледате на сайта ни ribata.eu в главното меню категория Всички марки – Scotty.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Риболовни Анкети

Да отпадне ли забраната за нощен риболов

Покажи резултатите

Зареждане ... Зареждане ...

Категории Постове

За контакти

Тел: + 359895632781
Email: [email protected]

Адрес на магазина

Категории продукти